Locatie gegevens

Oude Kerkweg 75
8085 AM Doornspijk
Tel: 085-0876296

Ga naar Peuteropvang Peuterhofje

Peuteropvang Peuterhofje

Als uw kind twee jaar is, staat het te trappelen om de wereld te verkennen. Er is zoveel te zien en te ontdekken. Vanaf 2 tot 4 jaar is uw kind van harte welkom om bij peuteropvang Peuterhofje op ontdekkingstocht te gaan: spelen, leren en vriendjes maken!

Het Peuterhofje is gevestigd in de Ds. Baxschool te Doornspijk. Via een aparte ingang en een eigen plein komen de peuters in een recent verbouwd lokaal. Hierdoor hebben we een eigen domein binnen de school. Het lokaal is ontzettend ruim waarin verschillende hoeken zijn gerealiseerd. We hebben een nieuwe poppenhoek, een bouwhoek met grote en kleine blokken, een leeshoek en een kast vol met spelletjes/puzzels. Kortom er is genoeg te beleven voor uw peuter bij ons in de groep!

Op de peuteropvang werken we aan de hand van thema’s. We werken ongeveer 6 weken aan één thema. We doen verschillende activiteiten die passen bij het thema; we maken werkjes, zingen bijpassende liedjes, we lezen boekjes en doen taal- en rekenactiviteiten.

Op onze locatie bieden we ook ‘Voor-en vroegschoolse Educatie’ aan. Extra aandacht voor de kinderen die dat nodig hebben, op welk gebied dan ook.

Wij werken samen met de Ds. Baxschool en de Mattanjaschool. Dit maakt de overstap naar groep 1 makkelijker voor uw kind. Ook het contact met u als ouder, vinden wij heel belangrijk. We hebben elkaar nodig, zodat uw kind volledig tot ontwikkeling komt.

Informatie

Openingstijden

ma/di/do/vr van 8:15-12:15 uur. Op woensdag geen peuteropvang.

E-mail

info@skgo.nl

LRK-nummer

113866860

GGD-rapport

GGD Rapport Doornspijk

Oudere rapporten kunt u vinden via de website van de GGD. U zoekt dan op GGD inspectierapporten, registratie: hier kunt u het LRK nummer van de locatie invullen.

Interesse?

Interesse in Kinderopvang bij SKO? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld het plannen van een rondleiding, bij vragen over de inschrijving of alle andere vragen over onze opvang.

Bij ons is er voor ieder kind een plek!