Sinds 1990 werkt SKO vanuit een hart voor kinderen en biedt een uitgebreid pakket van diensten op het gebied van kinderopvang. Daarmee is SKO een begrip in de gemeente Oldebroek.

SKO is een stichting zonder winstoogmerk en met oog voor de maatschappij, onafhankelijk en toegankelijk voor elk kind en elke ouder uit deze regio.

Hieronder vindt u onze tarieven en daarnaast een aantal links naar handige tools die u kunt gebruiken bij het berekenen van uw toeslagen en netto bijdrage.

Bekijk hier onze tarieven voor kinderopvang, peuteropvang en bsoBekijk hier uw netto bijdrage voor peuter-, kinderopvang en bsoBekijk hier de handige kinderopvangtoeslag tool

Hoe gaat een aanmelding bij onze kinderopvang?

Alle ouders zijn van harte welkom om vrijblijvend een informatieve rondleiding bij ons te krijgen. Hopelijk geeft dit een goede indruk waarbij u wellicht over gaat tot een inschrijving/aanmelding.

Vervolgens vindt de inschrijving (klik hier) plaats en wordt er gekeken of uw kind(eren) geplaatst kan/kunnen worden op uw aanvraag. Zodra dit kan ontvangt u hierover bericht en vindt er een intake en/of kennismakingsbezoek plaats.

Voor de manier van betalen en facturatie zijn twee routes.

Kinderopvangtoeslag (KOT)

Er is recht op kinderopvangtoeslag als beide ouders of eenoudergezinnen inkomsten uit werk hebben of een studie volgen. www.belastingdienst.nl/toeslagen.

Als u hulp nodig heeft bij het aanvragen, dan zenden wij u een aanvraagformulier hiervoor toe. De belastingdienst helpt u hierbij dan actief.

Wanneer u recht heeft op KOT dan betaalt u het volledige uurtarief en u ontvangt zelf de KOT terug van de belastingdienst. Het verschil tussen de opvangkosten en de toeslag is uw eigen bijdrage.

Kostwinnersgezinnen

De gemeente vindt het belangrijk dat alle peuters in de gemeente de mogelijkheid krijgen om naar de peuteropvang te gaan. Daarom geven zij subsidie aan de gezinnen die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag.

De subsidie is inkomensafhankelijk. Daarom wordt u gevraagd naar een inkomensverklaring.

U krijgt een inkomensafhankelijk tarief, dit is tevens uw eigen bijdrage. Zodra alle gegevens ontvangen zijn, wordt er een contract aangemaakt voor de opvang. Op het contract staat de opvanglocatie met het LRK nummer en de opvangdagen- en tijden. Bij het contract zit een facturatieschema waarop staat hoeveel uur opvang u per maand afneemt en voor welk tarief.

De subsidie is voor kinderen vanaf 2,5 jaar voor maximaal 2 dagdelen.

Interesse?

Interesse in Kinderopvang bij SKO? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld het plannen van een rondleiding, bij vragen over de inschrijving of alle andere vragen over onze opvang.

Bij ons is er voor ieder kind een plek!