Locatie gegevens

Bloemstraat 107
8096 VN Oldebroek
Tel: 085-0876295

Ga naar Peuteropvang Eben Haezer

Peuteropvang Eben Haezer

Yes! Met ingang vanaf 1 januari 2021 zijn kinderen van 2 t/m 4 jaar (ook met VE indicatie!) hartelijk welkom op onze peuteropvang. Samen met de Stichting Kinderopvang Oldebroek bieden we een eigentijdse en kwalitatief hoogwaardige peuteropvang, waarbij de reformatorische grondslag als basis dient. Dat geeft een vanzelfsprekende route van de peuteropvang naar groep 1 van de Eben  Haëzerschool. Naast de doorgaande lijn van de identiteit bouwen we vanaf de komst van uw kind op de peuteropvang aan een warme verbinding tussen opvang en school om het aanbod voor uw kind zo goed mogelijk af te stemmen.

De peuteropvang ligt prachtig aan de rand van Oldebroek naast het Kulturhus De Talter. We maken gebruik van een gloednieuw lokaal van de Eben Haëzerschool wat aan alle eisen en wensen voldoet. Het lokaal is overzichtelijk en licht: hier kan naar hartenlust gewerkt en gespeeld worden!

We kunnen het niet laten om een indruk te geven van een dag op de peuteropvang…

8.15 – 8.50 uur: ontvangst de peuters en ouders worden zoveel mogelijk persoonlijk begroet. Er is de mogelijkheid voor een mededeling of kort gesprekje met één van de PM’ers.

8.50 – 9.15 uur: beginnen in de kring. We kijken of iedereen er is en beginnen de dag met zingen, bidden en een Bijbelvertelling. Daarna vertellen we de peuters wat we verder gaan doen , eventueel uitleg van het werkje of voorbereiding van het thema.

vervolg dagindeling:

9.15 – 10.30 uur: activiteiten/vrij spel. Eén van de PM’ers gaat met de peuters om beurten in kleine groepjes een activiteit doen m.b.t. het thema dat behandeld wordt. Dit kan o.a. een creatieve verwerking zij of interactief voorlezen. Doel hiervan is de peuters op eigen niveau te stimuleren in hun ontwikkeling. De overige peuters kunnen vrijspelen in o.a. de huishoek, de autohoek, zij kunnen puzzelen of een spel doen.

10.30 -10.45 uur: opruimen van de groepsruimte. Samen met de peuters wordt de groepsruimte weer netjes gemaakt. Peuters worden hierdoor mede verantwoordelijk voor een nette ruimte. Het stimuleert het netjes omgaan met materialen.

10.45 – 11.00 uur: we drinken en eten samen, daarna zingen we liedjes (voor de regelmaat zijn dit altijd de zelfde liedjes). Tijdens het opruimen van de tassen (wat ze zelf doen) is er een plas en verschoningsronde.

11.00 – 11.30 uur: in de kring. Er worden gesprekjes gevoerd en er worden liedjes gezongen, voorgelezen of een spel gedaan dit alles m.b.t. het thema en passend bij het VVE-programma Uk & Puk. We sluiten de kring af met zingen en danken.

11.30 – 12.15 uur: buiten spelen/vrij spel. Bij goed weer wordt er buiten gespeeld.

Om 12.15 uur worden de kinderen opgehaald, eventueel met een korte overdracht.

Van harte welkom om de peuteropvang van de Eben Haëzerschool!

Informatie

Openingstijden

ma/di/wo/do/vrij van 8:15-12:15 uur

E-mail

info@skgo.nl

LRK-nummer

131527034

GGD-rapport

Download GGD rapport Eben Haezer

Oudere rapporten kunt u vinden via de website van de GGD. U zoekt dan op GGD inspectierapporten, registratie: hier kunt u het LRK nummer van de locatie invullen.

Interesse?

Interesse in Kinderopvang bij SKO? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld het plannen van een rondleiding, bij vragen over de inschrijving of alle andere vragen over onze opvang.

Bij ons is er voor ieder kind een plek!