Locatie gegevens

Cotoneasterstraat 19a
8091 TT Wezep
Tel: 06-30150782

Ga naar Vakantie-BSO Buitenspel

Vakantie-BSO Buitenspel

De vakantieopvang heeft een heel andere werkwijze dan de BSO tijdens schoolweken. Kinderen komen tussen 07.00 uur en 09.00 uur op de vakantielocatie. Ouder(s) van kinderen die zijn aangemeld voor die vakantiedag, maar die nog niet aanwezig zijn, worden na 9:15 uur gebeld. Net als tijdens schoolweken worden de kinderen bij een bepaalde groepsgrootte naar leeftijd gesplitst; tijdens de vakantieopvang is dit bij meer dan 20 kinderen.

In de vakantie starten wij de dag met een kennismakingsspel, dit om de kinderen de gelegenheid te geven om elkaar te leren kennen. De tafelmomenten om fruit te eten en te drinken worden per dag bepaald, afhankelijk van de groep en het programma. Dit is tevens een moment om bij te praten met elkaar en met de PM-er. Daarna wordt verteld welke activiteit(en) er zijn, wat de kinderen kunnen kiezen.

Tussen de middag krijgen de kinderen een maaltijd en wat te drinken. Kinderen die maar een halve dag komen, kunnen dan worden opgehaald. Kinderen die alleen een middag komen, kunnen worden gebracht. Dan breekt het tweede deel van de dag aan. Er wordt opnieuw uitgelegd wat kinderen kunnen kiezen of mee verder kunnen gaan. Aan het eind van de middag wordt er gezamenlijk weer wat gedronken en krijgen de kinderen wat te eten. In de zomer zijn er afspraken gemaakt in verband met warmte; insmeren en extra water drinken. Vanaf 16.30 uur kunnen kinderen weer worden opgehaald.

Het streven is dat er in de vakanties activiteiten worden aangeboden die bij een BSO vaak niet haalbaar zijn vanwege de tijd. Pedagogisch medewerkers maken een vakantieprogramma rondom een thema, waarbinnen deze activiteiten worden gepland. Deze staat van te voren op de site: www.skgo.nl

Informatie

Openingstijden

meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie, de vakantieweken worden aangekondigd

E-mail

info@skgo.nl

Telefoon

06-30150782

LRK-nummer

549999772

GGD-rapport

Download GGD rapport Buitenspel

Oudere rapporten kunt u vinden via de website van de GGD. U zoekt dan op GGD inspectierapporten, registratie: hier kunt u het LRK nummer van de locatie invullen.

Interesse?

Interesse in Kinderopvang bij SKO? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld het plannen van een rondleiding, bij vragen over de inschrijving of alle andere vragen over onze opvang.

Bij ons is er voor ieder kind een plek!