Locatie gegevens

Leeuwerikstraat 21
8094 AH  HATTEMERBROEK
Tel: 085-0876293

Ga naar Peuteropvang Nassauschool
Ga naar BSO Nassau

Peuteropvang Nassauschool

Peuteropvang

Peuteropvang Nassau is gevestigd in de Nassauschool in Hattemerbroek. We zijn geopend op dinsdag en vrijdagochtend. We hebben een eigen gezellige groepsruimte die overzichtelijk is ingericht met verschillende speelhoeken en met voldoende speelmateriaal. Ook hebben we voor het buiten spelen een eigen plein. We werken met thema’s van Uk & Puk en onze activiteiten zijn afgestemd op leeftijd en belangstelling van de peuters. Bij de peuteropvang stimuleren we de ontwikkeling en de schoolvoorbereiding van de kinderen. Binnen onze peuteropvang geven we ook veel aandacht aan de zelfredzaamheid van de kinderen zodat uw peuter straks goed voorbereid naar school gaat.

Waar besteden wij aandacht aan?

Wij werken met thema’s, de thema’s duren vaak 4 weken, na 4 weken starten wij weer met een nieuw thema. De thema kan gaan over het seizoen maar ook kan het over andere dingen gaan. Zoals, thema verkeer, Pasen, dieren, beroepen, sinterklaas, kerst enz..  Hierin leren wij de kinderen zoveel mogelijk dingen bij over dit thema, en leren wij de kinderen nieuwe woorden/ nieuwe dingen ontdekken.

Feest! 

Ook als er feestjes zijn brengen we dit onder de aandacht. Bijvoorbeeld, verjaardag feestjes, geboorte broertje zusje, gezin/ opa, oma  verjaardagen.

Als de kinderen jarig zijn vieren wij de verjaardag op de peuteropvang, met liedjes kaartjes en slingers. Ook mogen de kinderen dan trakteren. Voor verjaardagen in het gezin of opa en oma maken de kinderen een mooie werkje. Als het kindje een broertje of zusje krijgt maken wij een mooi cadeautje voor de baby en mama.

Wij zijn trots

Wij zijn ontzettend trots dat wij deze groep weer mochten heropenen, en dat ook de buurt en school hier ontzettend trots op zijn. School merkt een groei sinds dat wij bij hun in school zitten.

Ook is dit voor de kinderen natuurlijk een super leuke opstart, zo komen ze al op school vanaf hun 2/ 2,5 jarige leeftijd. Zo is de stap als de kinderen 4 zijn minder groot naar de basis school.

Informatie

Openingstijden

di/vr van 8:15-12:15 uur

E-mail

info@skgo.nl

LRK-nummer

658582744

GGD-rapport

Download GGD rapport Nassauschool

Oudere rapporten kunt u vinden via de website van de GGD. U zoekt dan op GGD inspectierapporten, registratie: hier kunt u het LRK nummer van de locatie invullen.

BSO Nassauschool

Buitenschoolse Opvang

Bij BSO de Nassau zijn we gevestigd in basisschool de Nassau. We vinden het belangrijk om tijdens een bso middag te zorgen voor huiselijkheid en gezelligheid. We geven de kinderen mee dat het belangrijk is om te leren luisteren naar elkaar, maar ook elkaar te accepteren in het denken en doen. Want iedereen mag zichzelf zijn.

De buitenschoolse opvang is gevestigd in de school, dat maakt dat kinderen zelfstandig naar de bso kunnen komen. Kinderen uit groep1/2 halen we op bij de klas.

Dagritme

Wanneer kinderen uit school komen, gaan ze eerste even spelen op de groep. Daarna start ons dagritme en gaan we gezamenlijk beginnen met fruit en drinken. Tijdens dit moment is het fijn om met elkaar in gesprek te gaan over de hoe de dag is gegaan of andere dingen die kinderen willen delen. Op die manier hebben we mooie gesprekken met elkaar.
Plezier staat voorop tijdens een middag bso, we verzorgen verschillende activiteiten, waaraan kinderen mee mogen doen. Maar buiten op ons nieuwe schoolplein wordt er ook veel gespeeld met elkaar en met de buurt kinderen.

Informatie

Openingstijden

maandag en donderdag middag
14:30  – 18:00 uur

E-mail

bso-nassau@skgo.nl

Telefoon: 06 34980469

LRK-nummer

332430108

GGD-rapport

Download GGD rapport Nassauschool

Oudere rapporten kunt u vinden via de website van de GGD. U zoekt dan op GGD inspectierapporten, registratie: hier kunt u het LRK nummer van de locatie invullen.

Interesse?

Interesse in Kinderopvang bij SKO? Neem dan contact met ons op voor bijvoorbeeld het plannen van een rondleiding, bij vragen over de inschrijving of alle andere vragen over onze opvang.

Bij ons is er voor ieder kind een plek!