Natuurlijk thuis in kinderopvang

SKO is een natuurlijke, toegankelijke en veilige pedagogische omgeving met ruimte en respect voor alle geloofsovertuigingen en levensstijlen. SKO speelt hierbij een verbindende rol tussen maatschappij, ouders en kinderen.

Bij SKO is uw kind ‘natuurlijk thuis in kinderopvang’. Het Natuurlijk vind je terug in:

  • Een ‘natuurlijk’ pedagogisch klimaat;
  • De ‘natuurlijke’ (speel)omgeving waarin duurzaamheid een belangrijke rol speelt;
  • De ‘natuurlijke’ verbindende rol tussen maatschappij, ouders en kinderen;
  • Een ‘natuurlijk’ onderdeel van Integrale Kindcentra (IKC) van 0-12 jaar.

We creëren een thuis buitenshuis voor kinderen door onze laagdrempelige en toegankelijke omgeving en activiteiten: professioneel, betrokken, onafhankelijk, klantvriendelijk, oog voor kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van SKO.

Als proactieve en maatschappelijk verantwoorde onderneming staan wij midden in de lokale samenleving.

SKO onderscheidt zich door

Groene en duurzame organisatie

Sterke voeten in de regio

Stichting; die is niet op winstoogmerk gericht

Plus KDV en BSO opvang

Grote VE aanbod

Wat houdt ons bezig?

Lees alle berichten

Uk & Puk training @SKO

Yessss! Deze collega’s hebben de eerste interne training voor Uk &Puk vanavond afgerond. Van harte gefeliciteerd allemaal! Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van 0- tot 4-jarigen door actief spel. Het is een totaalprogramma voor baby’s, dreumesen en peuters en zeer geschikt voor kinderdagverblijven. Ook SKO hanteert deze methode.

Lees meer

Nieuw: Kinderopvang in Kindcentrum de Regenboog!

Vanaf september 2024 starten wij met het kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Kindcentrum De Regenboog! SKO start na de zomervakantie als partner in het parachtige nieuwe gebouw van Kindcentrum De Regenboog met een Kinderdagverblijf, Peuteropvang en BSO Het kinderdagverblijf is nieuw en aanmelden kan via info@skgo.nl Bij de Regenboog is er een eigen…

Lees meer

Nieuw: BSO bij de Nassauschool!

Vanaf mei 2024 is er naast peuteropvang nu ook een BSO groep op de Nassauschool in Hattemerbroek! Bij BSO de Nassau zijn we gevestigd in basisschool de Nassau. Tijdens een bso middag zorgen we voor huiselijkheid en gezelligheid. We geven de kinderen mee dat het belangrijk is om te leren luisteren naar elkaar, maar ook…

Lees meer