In 2017 was onze oudste zoon (2 jr, 4 mnd) toe aan een verruiming van zijn wereld. Wij zochten voor hem een peuteropvang met een christelijke achtergrond die aansluitend was op een basisschool. De ’toevallige’ keuze voor PO De Rank, bleek een schot in de roos!!

Door de persoonlijke aandacht voor zowel kind als ouder voelde het direct heel vertrouwd. Het werken per thema is voor de kinderen heel prettig en duidelijk. Ook als ouder word je meegenomen in hoe je met je kind aan de slag kan. Opzegrijmpjes, liedjes en welke boeken bij het thema passen. Erg leuk om samen te doen!!

De aanwezigheid van dezelfde juffen is een heerlijke stabiele factor voor een peuter! De IK-WIL-BIJ-MAMMA-BLIJVEN!!! periode is niet leuk, maar met alle liefde zag ik dat de juffen hem juist dat gaven wat voor zijn persoontje nodig was. Bijzonder om de juf precies jouw kind te horen omschrijven, zoals jij hem (als ouder) kent. Liefdevol, persoonlijk, toegankelijk en zeer betrokken, dat is waar je voor kiest bij PO De Rank!!

NaamDe Rank