Onze zoon komt elke keer enthousiast thuis na een ochtend peuterschool.¬†Enthousiast vertelt hij over van alles wat ze hebben gedaan, van knutselen, verven, verkleedpartijen, buitenspelen niks is te dol.¬†Het leuke is dat wij eind van de ochtend ook foto’s krijgen via de app, zodat we deze samen kunnen bekijken en dat hij aan de hand van de foto’s kan vertellen.

In alle vertrouwen laten we hem achter, de juffen zijn allemaal zo lief en weten op een positieve manier de kinderen te begeleiden. Het contact met ouders is laagdrempelig, eerder in het lokaal en nu met corona dan buiten bij het hek, maar er is altijd aandacht genoeg.

Tijdens de lockdown krijgen/kregen de peuters diverse filmpjes opgestuurd en knutselwerkjes. Micha vond het leuk om toch zo zijn juffen te zien. En als ouders is het leuk om toch even weer wat anders met je kind te kunnen doen.

Nu merken we des te meer dat de peuterschool waardevolle afwisseling is voor onze peuter. Om even zijn energie kwijt te kunnen, lekker te spelen met andere kindjes en even wat anders te doen dan thuis.

Marco & Hellen van DoornKukeluussien

De ervaring die ik heb met Kukeluussien is hartverwarmend. De jongens zijn altijd met veel liefde en warmte opgevangen, de jongens gingen met veel plezier naar Kukeluussien! Ze hebben er veel geleerd en het was een goede start voor de basis naar de kleuterschool. Het contact met de ouders was ook zeer correct en nauw. De juffen zijn zo gewoon en juist in deze kleine gemeenschap van het platteland is dat zo belangrijk. Ons kent ons en doe maar gewoon….. je mag zijn wie je bent!

Wat betreft de oudercommissie was de samenwerking ook zeer prettig met de juf, er werden leuke dingen georganiseerd zoals, sinterklaas, kerst, geraniumactie en eindejaarsfeest. De juffen doen hun werk met veel passie; alle lof voor Kukeluussien, dat mag wel eens gezegd worden en gewaardeerd worden!

Jeanet MorrenKukeluussien

Met veel plezier gaat Gijs naar de peuteropvang. Iedere ochtend wordt hij vriendelijk opgewacht door de juffen. Ze bieden een luisterend oor en hebben oprechte aandacht. Er is genoeg materiaal, tijd en ruimte om door spel te ontwikkelen. Vol verhalen mag ik hem ophalen, als er bijzonderheden zijn wordt dat altijd even gezegd. Zo goed als kan bieden de juffen online activiteiten aan, fijn om zo verbonden te blijven.

Marloes Wolf-van de RozenbergKukeluussien

Met veel plezier is onze dochter naar peuteropvang Kukeluussien geweest. Vanaf het begin voelde ze zich hier fijn op haar plek. Gezellig met de “extra” juf knutselen was helemaal haar ding. Wij als ouders zijn goed betrokken bij de dagelijkse gang van zaken en waardeerden het zeer dat we elke keer een klein verslagje met foto’s kregen met wat er gedaan was. Zelfs in corona tijd ontvingen we regelmatig filmpjes en opdrachtjes om thuis te doen. Nu na 1,5 jaar gaan we gedag zeggen en naar de basisschool, maar het is echt een peuteropvang om aan te raden!

Esther BekenkampKukeluussien